You are here: Home » Gadgets » Mail & Win: een kortingsbon voor DUSHI like you

Mail & Win: een kortingsbon voor DUSHI like you

geschreven door Constance

Ik kwam een hele leuke webwinkel tegen, met een bijzonder product: nl. een Dushi like you.

dushi like youDUSHI like you is een hele persoonlijke boodschap,verpakt in een gadget, nl. een knuffel van jezelf. Het is leuk om een DUSHI te krijgen of om te geven en een DUSHI like you is tussen de 25-30 cm. groot. Een leuk idee om een DUSHI te geven is  met Valentijnsdag. En met Valentijnsdag krijg je ook nog een rode roos en een doos bonbons (van Chocolaterie Albert) bij je bestelling en kan je je (liefdes)boodschap op het shirt van de DUSHI laten zetten!

Natuurlijk wilde shoppen.blogo.nl ook haar eigen DUSHI bestellen: ik ben gelijk aan de slag gegaan. Je kunt kiezen uit een jongetje of een meisje. Daarna kies je de kleur haar uit en het kapsel. Dan ga je je DUSHI aankleden; dmv. een t-shirt (met of zonder eigen tekst) of een blouse, een broek of een rokje, daarna de schoenen, accessoires (pet/riem/hoofddoek), een ketting en tenslotte een jasje. En is je DUSHI helemaal naar je zin,  dan kan je betalen via iDeal of creditcard en daarna heb je je DUSHI binnen 2 tot 5 werkdagen in huis.

Mail & Win: Shoppen.blogo.nl mag 5 waardebonnen (ter waarde van euro 10,- elk) weggeven voor je eigen DUSHI like you. Geef antwoord op de volgende vraag: Uit hoeveel t-shirts en shirts kan je kiezen voor je DUSHI Like You? Stuur je antwoord (incl. naam en adresgegevens), voor 1 februari as., naar shoppen.blogo.nl@gmail.com

Spelregels  Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com