You are here: Home » Accessoires » Dell Inspiron Zino HD

Dell Inspiron Zino HD

geschreven door Constance

Eindelijk is ie binnen, mijn nieuwe desktop; de Dell Inspiron Zino HD, die ik begin december heb besteld.

Img526802DB

En het was het wachten dubbel en dwars waard, want zij (een roze pc is natuurlijk vrouwelijk) is een beauty om te zien, klein (zoals je op de foto’s kan zien) en toch super snel. Het enige waar ik aan moet wennen is het feit dat Microsoft in Windows 7 geen mailprogramma heeft gestopt. Dus als je gehecht bent aan Outlook of Outlook Express heb je een probleempje. Verder zijn er al een aantal programma’s ingebakken en vooral het Windows Media Center is een aanwinst. Vwb. de Dell Inspiron Zino HD, deze heeft aan de voorkant en aan de achterkant 2 USB (2.0) ingangen (4 in het totaal), een 4-in-1 cardreader en een Blue Ray speler. Ik ben nog steeds mijn desktop aan het ontdekken, maar tot nu toe is deze ontdekkingstocht een regelrecht feestje. (Binnenkort volgt een uitgebreidere review van Testman en mijzelf.)

doos dell desktop

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com