Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nokia lanceert Windows Tablet; Lumia 2520 Nokia lanceert Windows Tablet; Lumia 2520
  • Trend: Scandinavisch design Trend: Scandinavisch design
  • Test: Nokia Lumia 1020 Test: Nokia Lumia 1020
  • Test: Nokia Lumia 1020 Test: Nokia Lumia 1020
  • Nokia lanceert de Lumia 1020 Nokia lanceert de Lumia 1020
  • Logitech introduceert ultradunne muis Logitech introduceert ultradunne muis
ladygadgets

Dell Inspiron Zino HD

Eindelijk is ie binnen, mijn nieuwe desktop; de Dell Inspiron Zino HD, die ik begin december heb besteld.

Img526802DB

En het was het wachten dubbel en dwars waard, want zij (een roze pc is natuurlijk vrouwelijk) is een beauty om te zien, klein (zoals je op de foto’s kan zien) en toch super snel. Het enige waar ik aan moet wennen is het feit dat Microsoft in Windows 7 geen mailprogramma heeft gestopt. Dus als je gehecht bent aan Outlook of Outlook Express heb je een probleempje. Verder zijn er al een aantal programma’s ingebakken en vooral het Windows Media Center is een aanwinst. Vwb. de Dell Inspiron Zino HD, deze heeft aan de voorkant en aan de achterkant 2 USB (2.0) ingangen (4 in het totaal), een 4-in-1 cardreader en een Blue Ray speler. Ik ben nog steeds mijn desktop aan het ontdekken, maar tot nu toe is deze ontdekkingstocht een regelrecht feestje. (Binnenkort volgt een uitgebreidere review van Testman en mijzelf.)

doos dell desktop
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?