You are here: Home » Shoppen » Yves Rocher

Yves Rocher

geschreven door Constance

Het Franse merk Yves Rocher is de afgelopen jaren niet stil blijven zitten en heeft een geheel nieuwe huidverzorgingslijn op de markt gebracht; Cure Solutions.

yves rocher cure solutions

De Cure Solutions serie is een speciale anti-aging verzorgingslijn die je huid ook beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen, bacterien en temperatuursverschillen. Door het gebruik van de zaden van de Moringa boom (deze hebben nl. een waterzuiverende werking waardoor zij stof en vuildeeltjes kunnen filteren) wordt je huid beschermt en kunnen vervuilende deeltjes zich niet aan je huid hechten en wordt deze beschermd. De Cure Solutions lijn bestaat uit 3 producten: een anti-oxiderend serum (voor dag en nacht), een anti-verstikkend masker (hoeft slechts 5 minuten in te trekken) en de 24 uurs-creme Anti-fatique (speciaal voor de vermoeide huid). Je kunt momenteel ook een Cure Solution probeerset bestellen voor slechts euro 5,- dus zeker de moeite van het proberen waard.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com