Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar
shoppen

Yves Rocher

Het Franse merk Yves Rocher is de afgelopen jaren niet stil blijven zitten en heeft een geheel nieuwe huidverzorgingslijn op de markt gebracht; Cure Solutions.

yves rocher cure solutions

De Cure Solutions serie is een speciale anti-aging verzorgingslijn die je huid ook beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen, bacterien en temperatuursverschillen. Door het gebruik van de zaden van de Moringa boom (deze hebben nl. een waterzuiverende werking waardoor zij stof en vuildeeltjes kunnen filteren) wordt je huid beschermt en kunnen vervuilende deeltjes zich niet aan je huid hechten en wordt deze beschermd. De Cure Solutions lijn bestaat uit 3 producten: een anti-oxiderend serum (voor dag en nacht), een anti-verstikkend masker (hoeft slechts 5 minuten in te trekken) en de 24 uurs-creme Anti-fatique (speciaal voor de vermoeide huid). Je kunt momenteel ook een Cure Solution probeerset bestellen voor slechts euro 5,- dus zeker de moeite van het proberen waard.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?