Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Devolo dLAN 1200+ met WiFi Test; Devolo dLAN 1200+ met WiFi
  • Olixar 6 USB oplader Olixar 6 USB oplader
  • Stopcontact met usb aansluiting Stopcontact met usb aansluiting
  • Betere Wifi met Linksys Betere Wifi met Linksys
  • Gadget Test: D-Link PowerLine Gadget Test: D-Link PowerLine
  • Gadget Test: Devolo WiFi via je stopcontact Gadget Test: Devolo WiFi via je stopcontact
ladygadgets

LAN stopcontact adapter

Vorig jaar heb ik een test rapport geschreven over de Devolo dLan200 AV Plus Starter Kit. En ik gebruik de set nog steeds!

lan adaptors

Nu zijn er meer leveranciers die internet via je stopcontact aanbieden, en op 13 januari as. heeft zelfs de Aldi een set in de aanbieding. Voor slechts euro 49,99 krijg je 2 LAN adapters, de ene adapter met de LAN kabel stop je in in het stopcontact van je router en de andere adapter (met LAN kabel) stop je in het stopcontact waar je je netwerk wilt uitbreiden. Het systeem ondersteunt ook IPTV en internet en heeft een snelheid van 85 Mbps.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?