You are here: Home » Accessoires » (Fiets)Krat Muts

(Fiets)Krat Muts

geschreven door Constance

Al enige jaren heb ik een zgn. carrier bagagedrager voorop mijn fiets en sinds een tijdje natuurlijk ook een fietskrat.

kratmuts en zadelmuts

Maar nu kwam ik, al googlend, de zgn. krat muts tegen. Dit is een beschermende hoes die je over je fietskrat heen kunt doen, vandaar de naam krat muts. Bij de online winkel Kratmuts kan je niet alleen terecht voor de hoes, maar heb je nog geen fietskrat dan is deze ook te bestellen. En om het helemaal ‘af’ te maken kan je er ook een bijpassende zadelhoes en bloemenslinger bij doen. En gaat je hondje mee in de krat, dan zijn er ook speciale hondenkratkussens en niet te vergeten bakfietsmutsen.

Ik ben helemaal fan van de Delfts Blauwe krat muts variant, dus ik denk dat ik deze (compleet met zadelmuts) binnenkort maar even ga bestellen, en dan neem ik er ook gelijk een bloemenkrans bij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com