You are here: Home » Eten & koken » Nespresso Club

Nespresso Club

geschreven door Constance

Ik heb een aantal maanden geleden de Nespresso Citiz & Milk thuisgestuurd gekregen voor een test en nog steeds gebruik ik ‘m met veel plezier.

nespresso club

Alleen viel me recentelijk op dat mijn Aeroccino rare kuren vertoonde als ik de melk wilde opschuimen. Maar hij gaf geen problemen als ik alleen maar de melk wilde verwarmen. Je krijgt nl. bij de Aerocchino 2 zgn. gardes meegeleverd en de ene garde schuimt melk op en de andere garde verwarmt alleen.

Vandaag heb ik toch maar een email gestuurd naar de Nespresso Club met mijn ‘klacht’. Binnen 1 uur had ik antwoord en werd mij gemeld dat ik telefonisch contact op moest nemen met de Nespresso Club Nederland (gratis telefoonnummer). Ik heb dit gedaan en er werd mij, zonder enige vorm van discussie, verteld dat er overmorgen een nieuwe garde toegestuurd wordt (dit euvel komt vaker voor) en mocht het probleem nog niet zijn opgelost dan moet ik terugbellen en krijg ik  een nieuwe Aeroccino.

Nespresso, ik ben onder de indruk van jullie super service en daar kunnen een hoop leveranciers nog een voorbeeld aan nemen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com