You are here: Home » Accessoires » Dell Inspiron Zino HD

Dell Inspiron Zino HD

geschreven door Constance

Na weken vergeefs wachten op de door mij zo begeerde Dell Studio Hybrid desktop met Windows 7, heb ik vandaag toch maar een andere Dell desktop aangeschaft. Dit heb ik besloten nadat ik een telefoontje heb gepleegd met Dell en Willem (de Dell mijnheer) wist mij te vertellen dat de Dell Studio Hybrid nooit geleverd zou gaan worden met Windows 7.

zino roze

Daarop maar even verder gaan speuren op de Dell site (want vandaag had mijn oudje alleen maar kuren en heb ik echt zitten vloeken en tieren) en toen kwam ik uit bij de Dell Inspiron Zino HD en deze is ook te leveren met een roze deksel! Ik heb gelijk weer contact opgenomen met Dell en hij is besteld en Willem vertelde mij dat hij nog nooit een roze desktop had verkocht, maar nu dus wel. Dus nu nog even geld overmaken en dan wordt het afwachten wanneer mijn roze pc geleverd gaat worden.

Oh ja, even voor de technici onder ons: het is een 64 bits computer, compleet met 1 tb geheugen, Windows 7 en een Blue ray speler. dell inspiron zino hd

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com