You are here: Home » Accessoires » Vouwfiets vouwen zonder vieze handen

Vouwfiets vouwen zonder vieze handen

geschreven door Constance

BeixokleinAls je vaak met de trein reist is het ideaal om een vouwfiets te hebben omdat deze gratis mee kan. Nadeel is dat je tijdens het opvouwen goed in de gaten moet houden dat je jezelf en je kleding niet met de ketting in aanraking laat komen.

Als je net als ik niet al te beste ervaringen met de ketting van een vouwfiets hebt is de Beixo compact vouwfiets wellicht iets voor je. Deze fiets heeft namelijk geen ketting maar werkt door middel van as aandrijving. De as is netjes ingebouwd en kan dus niet vies worden. Dat betekent naast schone handen ook nog eens minder onderhoud en slijtage. Door de grote wielen is de fiets geschikt voor langere afstanden en de fabrikant is er ook in geslaagd de fiets een hippe look te geven.

BeixoasDe Beixo compact is te koop vanaf 599 euro en heeft 10 jaar garantie op de as. Naast de vouwfiets verkoopt Beixo ook andere fietsen zonder ketting, meer info op de Beixo website.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com