You are here: Home » Events » Woonbeurs Amsterdam ontvangt 1,5 miljoenste bezoeker op openingsdag

Woonbeurs Amsterdam ontvangt 1,5 miljoenste bezoeker op openingsdag

geschreven door Constance

Woonbeurs_26_09_09De Woonbeurs Amsterdam ontving vandaag op de openingsdag haar 1,5 miljoenste bezoeker sinds de eerste editie in 1993. De gelukkige bezoeker werd feestelijk onthaald en kreeg een wooncheque ter waarde van € 10.000. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door CBW-erkende woonwinkels. 
 
De 1,5 miljoenste bezoeker is Sowan Mumcuyan uit Rotterdam, die met zijn vrouw Elly en zoontje Thaddeus bij de deur werden verwelkomd door de organsiatie van de Woonbeurs Amsterdam. Het gelukkige gezin werd getrakteerd op een wooncheque ter waarde van € 10.000. De wooncheque is te besteden bij één van de 4.500 CBW-erkende woonwinkels in Nederland.
 
“Kunnen we eindelijk onze badkamer vernieuwen”, reageert Elly enthousiast.
 
Nederland heeft meer dan 4.500 CBW-erkende woonwinkels, variërend van slaapspeciaalzaken, woningtextielspecialisten, parketspecialisten tot badkamer- en keukenspecialisten. De winkels zijn te herkennen aan de CBW-erkend sticker op de deur.
De algemene voorwaarden van CBW-erkende winkels zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Consumenten zijn hierdoor zeker van extra goede garanties.
 
De zeventiende editie van de Woonbeurs Amsterdam is vandaag geopend en is tot en met zondag 4 oktober te bezoeken in de Amsterdam RAI.
 
Klik op de link voor een registratie van het ontvangst van de 1,5 miljoenste bezoeker.
www.youtube.com/user/WoonbeursAmsterdam#play/all/uploads-all/0/NZ5zrrO1A98

Op de foto van links naar rechts: Thaddeus, Elly en Sowan Mumcuyan, Annet van Baarle (CBW-erkende woonwinkels), Ingrid van Schooten (Sanoma Uitgevers) en Daan van Trigt (HPR Organisatie).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com