You are here: Home » Design meubels » Woonbeurs Aanbieding: 10 dagen 10% korting

Woonbeurs Aanbieding: 10 dagen 10% korting

geschreven door Constance

Ga je vandaag  naar de Woonbeurs Amsterdam RAI?  Deze Woonbeurs gaat  weer van start en loopt tot en met zondag 4 oktober. Dit jaar is de beurs ook een extra weekend open, dus nog meer tijd om nieuwe trends te spotten.

Beursaanbiedingen

Tafel-design.nl is op de woonbeurs te vinden op het Nederlands design platform Hal 8, stand 078K. Alle dagen zijn zij natuurlijk persoonlijk aanwezig. Bij hun kun je de nieuwste ontwerpen bekijken en bestellen. Ook zijn er een aantal toppers die je meteen mee naar huis kunt nemen.

Ball Chair

Ball chair

De Ball Chair is een echte trendsetter. Het ontwerp is van Finn Stone. De Ball Chair wordt gemaakt van gerecycleerde ABS, een erg slijtvaste kunststof. Daardoor kan deze design stoel toegepast worden als binnen- en buitenmeubilair.
De stoelen hebben een diameter van 50 cm en een zithoogte van 35 cm, beschikbaar in de volgende kleuren zwart, wit, groen, khaki, fuchsia, oranje.                  Beursprijs: € 144,=

Trendy Tumbly

trendy tumbly
Ontwerper: Annet Neugebauer
Tumbly een eigenzinnig, eivormig zitobject. Een vrolijke tuimelaar die beweegt als je hem aanraakt, maar stabiel is wanneer je er op plaatsneemt. Hij zit zeer comfortabel en is bovendien ergonomisch verantwoord. Door zijn design en bewegelijkheid ga je automatisch in de juiste houding zitten.  Beursprijs: Trendy Tumbly € 134,=  & mini Tumbly € 88,=

Om nog meer trendy beursaanbiedingen te bekijken moet je dus even bij de stand van Tafel-design.nl gaan.

Veel plezier op deze inspirerende Woonbeurs!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com