You are here: Home » In & om het huis » Pimp je Garage-deur !

Pimp je Garage-deur !

geschreven door Constance

Pimp je Garage-deur

Je hebt een prachtig  huis, het interieur laten stylen en een mooie aangelegde tuin, maar wat is die garage-deur een lelijk grijs vlak.

Dan heb ik nu een leuk idee!  Monteer een bill-board met je favoriete foto uit de collectie of maak zelf een foto die je tot bill-board kan laten verwerken. Altijd al gedroomd van een eigen paard, een eigen vliegtuig, een oldtimer, een formule 1 wagen of altijd al een eigen muziekruimte willen hebben, dat is nu te realiseren met de 3D bill-boards welke niet van echt  zijn te onderscheiden. Niet alleen voor thuis, maar ook voor op het bedrijf. Als je in het bezit bent van 2 garage-boxen dan zijn er ook diverse voorbeelden waar mee je uit de voeten kan.

Kijk voor mogelijkheden en prijzen op style-your-garage

Gerelateerde artikelen

6 reacties

wieger 29 september 2009 - 15:48

Het is ook mogelijk om het met airbrush op te laten spuiten,dit is strak, kan zo op elke ondergrond aangebracht worden en het is duurzaam, blijft lang goed en millieuvriendelijk. Bent u geinteresseerd kijk dan op mn website http://www.de-wieger.nl en neem contact met me op.
Met vriendelijke groet wieger

Reageer
wieger 29 september 2009 - 15:48

Het is ook mogelijk om het met airbrush op te laten spuiten,dit is strak, kan zo op elke ondergrond aangebracht worden en het is duurzaam, blijft lang goed en millieuvriendelijk. Bent u geinteresseerd kijk dan op mn website http://www.de-wieger.nl en neem contact met me op.
Met vriendelijke groet wieger

Reageer
wieger 29 september 2009 - 15:48

Het is ook mogelijk om het met airbrush op te laten spuiten,dit is strak, kan zo op elke ondergrond aangebracht worden en het is duurzaam, blijft lang goed en millieuvriendelijk. Bent u geinteresseerd kijk dan op mn website http://www.de-wieger.nl en neem contact met me op.
Met vriendelijke groet wieger

Reageer
schilderen deur | Laat een reactie achter Cancel reply | huis-decoratie.com 19 maart 2013 - 20:07

[…] schilderen deur (No Ratings Yet)  Loading … […]

Reageer
schilderen deur | Laat een reactie achter Cancel reply | huis-decoratie.com 19 maart 2013 - 20:07

[…] schilderen deur (No Ratings Yet)  Loading … […]

Reageer
schilderen deur | Laat een reactie achter Cancel reply | huis-decoratie.com 19 maart 2013 - 20:07

[…] schilderen deur (No Ratings Yet)  Loading … […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com