You are here: Home » Accessoires » Casio Baby-G

Casio Baby-G

geschreven door Constance

Het Casio Baby-G horloge is terug van weggeweest, zelfs Lady Gaga is al signaleert met een Baby-G om haar pols.

baby g

Voor aankomend jaar heeft Casio 2 nieuwe modellen bedacht: de Baby-G BGA-102 en de Baby-G MSG-301C.

De BGA-102 is een zwart horloge met in het midden van de wijzerplaat een glinsterende bergkristal, daarbij zijn de wijzers lichtgevend. En als je het horloge draait lijkt het of de wijzer in goud veranderen. Ben je meer een wit type dan is er de MSG-301C. Dit horloge is een combinatie van rosegouden accenten en strass-steentjes. De Romeinse cijfers en de digitale wijzerplaat maken het helemaal af. Beide modellen zitten vol met allerlei gadgets: 5 verschillende alarmsignalen, een timer, stopwatch en een kalender t/m 2039.

Wedstrijd: herken je jezelf in Baby-G? Doe dan mee met de Become a Baby-G model wedstrijd (alleen als je tussen de 18 & 29 jaar bent). Vanaf 17 september t/m 29 november moet je 2 foto’s van jezelf opsturen via www.baby-g.eu.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com