You are here: Home » Audio & video » Test Samsung S8000 Jet

Test Samsung S8000 Jet

geschreven door Constance

Vorig maand heb ik de Samsung S8000 Jet thuis gestuurd gekregen zodat ik deze uitgebreid kon testen. En hij is mee geweest tijdens mijn shoppingcruise in de Middelandse Zee.

samsung jet

Doordat ikzelf al een aantal jaren een Samsung telefoon bezit, is de navigatie van een Samsung telefoon voor mij een fluitje van een cent en dat geldt dus ook voor de Samsung Jet. Ik vond het scherm erg duidelijk en ook het touchscreen werkte perfect. (Ja zelfs met mijn lange nagels.) Natuurlijk kan je foto’s maken, muziek downloaden, naar de radio luisteren etc. etc.

Dus hij heeft eigenlijk alles wat ik, als vrouw met lange nagels, nodig heb.

Toch is er 1 klein puntje van kritiek: ik vind het een saai toestel. De Samsung S8000 Jet is er alleen in het zwart, en als versiering zit er een klein rood biesje op. Heren van Samsung, heb ik nu eindelijk een nieuw mobieltje gevonden dat aan alle punten voldoet, is ie er alleen maar in het zwart. Komt er misschien nog een andere kleur binnenkort????

UPDATE: ik kreeg een bericht dat speciaal voor Pink Ribbon, er een witte Samsung S8000 Jet te koop is (vanaf 1 oktober as.). De Pink Ribbon versie is er alleen in combinatie met een KPN abonnement. Je krijgt er ook een speciale Pink Ribbon hanger en een Pink Ribbon wallpaper bij. Dit geldt ook voor de Pink Ribbon Samsung Star en de Samsung Pink Ribbon S5200. En van elke verkochte telefoon gaat er euro 10,- naar Pink Ribbon.

pink ribbon samsung

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com