You are here: Home » Shoppen » Shopping cruise in de Middellandse Zee

Shopping cruise in de Middellandse Zee

geschreven door Constance

Aan alles komt een einde dus ook aan mijn shoppingcruise met de MSC Splendida. Vandaag leggen we weer aan in de haven van Barcelona en daar gaan wij van boord. Jammer maar helaas.

msc yacht club

Zowieso ben ik een grote fan van cruise omdat je elke dag in een andere stad aankomt en dan een stad kunt verkennen en ontdekken. Zo kan je later altijd nog besluiten om een keer terug te komen voor bijv. een lang weekend. En je hoeft niet elke keer je koffer in- en uit te pakken.

Tijdens deze cruise ben ik helemaal in de watten gelegd omdat wij een  hut in het MSC Yacht Club gedeelte hadden. Is een cruise normaal gesproken al te vergelijken met een 4* of 5* hotel (afhankelijk van het schip en de rederij), je kunt de MSC Yacht Club (4.000 m2) vergelijken met een 6* hotel.

All 99 hutten hebben zijn of haar eigen butler (24 uur per dag), privé-zones (Top Sail Lounge en The One Pool), een privé-lift naar de MSC Aurea SPA, speciale menu’s en een aantal dranken en wijnen zijn inbegrepen.

Ook de suites zijn erg luxe, alle hutten hebben een balkon met panoramische ramen. Je kunt je kleding makkelijk kwijt in de walk-in closets en de inhoud van mini-bar is inclusief. Verder hangen er in de suites LCD schermen en zijn er ook Nintendo Wii spelcomputers en je hebt WiFi (voor Testman erg belangrijk). Alle bedden hebben ergonomische matrassen en kun je kiezen uit verschillende kussens. In de badkamers staan aromatherapie badproducten in verschillende geuren en deze zitten in verpaking die biologisch afbreekbaar is.

Je begrijpt dat deze Shopaholic weer helemaal moet ‘afkicken’ want ik ben aan boord van de MSC Splendida, maar ook aan land, als een prinses behandelt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com