You are here: Home » In & om het huis » Nieuwe raamdecoratie !

Nieuwe raamdecoratie !

geschreven door Constance

Duo Blinds

Raamdecoratie heeft niet alleen een decoratieve functie om een ruimte aan te kleden en de akoestiek te verbeteren. Raamdecoratie speelt ook een belangrijke rol als het gaat om privacy in de avonduren of  bij inkijk overdag.  Natuurlijk kun je ook prima spelen met raamdecoratie en je eigen daglicht samenstellen. Het felle licht te temperen of  gedeeltelijk toe te laten of juist te weren. Er zijn diverse soorten raamdecoratie die je dit spelen met daglicht bieden.

Duo blinds is een nieuw product die in gaat op al je wensen. Duo Blinds zijn twee  producten in één cassette.  Het product het dichtst bij het raam is altijd een Rolgordijn. Aan de kamerkant is er keuze uit Plissé Shades, Duette Shades 25 of 32 mm of natuurlijk nóg een Rolgordijn om te spelen met de transparantie.

Kies je aan de kamerkant voor een Plissé of Duette Shade dan is het spelen met daglicht verder uit te bereiden met de optie Top Down/Bottom Up. In de betere woonwinkels zijn deze Luxaflex producten met diverse mogelijkheden te bewonderen en daar is ook alle verdere informatie te vragen.

Voor meer sfeerbeelden kijk je op www.luxaflex.nl

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Maria 2 juli 2010 - 19:14

Ik krijg als zelfstandige interieuradviseuse ook steets meer vraag naar shutters. Het lijkt wel een rage, maar ik moet zeggen dat het de in bijzonder de slaapkamer wel een hele gezellige sfeer geeft. Voor de woonkamer moet je ermee oppassen dat het niet te donker wordt, want het laat natuulijk wel minder ligt door dan bijvoorbeeld een vorm van Luxaflex.

Reageer
Maria 2 juli 2010 - 19:14

Ik krijg als zelfstandige interieuradviseuse ook steets meer vraag naar shutters. Het lijkt wel een rage, maar ik moet zeggen dat het de in bijzonder de slaapkamer wel een hele gezellige sfeer geeft. Voor de woonkamer moet je ermee oppassen dat het niet te donker wordt, want het laat natuulijk wel minder ligt door dan bijvoorbeeld een vorm van Luxaflex.

Reageer
Maria 2 juli 2010 - 19:14

Ik krijg als zelfstandige interieuradviseuse ook steets meer vraag naar shutters. Het lijkt wel een rage, maar ik moet zeggen dat het de in bijzonder de slaapkamer wel een hele gezellige sfeer geeft. Voor de woonkamer moet je ermee oppassen dat het niet te donker wordt, want het laat natuulijk wel minder ligt door dan bijvoorbeeld een vorm van Luxaflex.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com