You are here: Home » Badkamer » Douche én bad in een kleine badkamer?

Douche én bad in een kleine badkamer?

geschreven door Constance

twinline artweger

 

In een kleine badkamer én een bad én een douche plaatsen is erg moeilijk er blijft dan vaak te weinig bewegingsruimte over. Een bad/douche combinatie is dan de oplossing. Maar een veel gehoorde opmerking is, zeker bij de groep van 50/60 plussers,  dat de instap te hoog is. En dat klopt! Maar daar is inmiddels een fantastische veilige oplossing voor gevonden. 

De Twin:line van Artweger is een combinatie van een bad en een douche. Functioneel, maar ook mooi. Ideaal als de badkamer niet al te groot is. Daarnaast heeft de Twin:line het voordeel dat de instap laag is, zodat deze bad/douchecombi ook zeer geschikt is voor ouderen.

Op de 50+ beurs, die van 16 t/m 20 september in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden, is deze combinatie te zien bij importeur Burgmans Sanitair B.V.

De Twin:line is verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Er is zelfs een wirlpool uitvoering met  vier massagejets aan de zijkanten, twee bij het voetgedeelte en vier microjets aan de rugzijde.In de bodem zorgen 12 luchtsproeiers voor zachte bubbels.

Kortom de ideale bad/douche combi voor kleinbehuisden en voor de senioren!

Ellen Dijkshoorn InterieurTipgever Noord Holland Noord

Gerelateerde artikelen

18 reacties

Wilma 22 augustus 2009 - 18:18

Hoi Ellen, dit is inderdaad een prachtige oplossing voor klein behuisden. Voor wat betreft de ouderen onder ons die afhankelijk zijn van de lage instap is er wel een nadeel aan deze mooie oplossing. Je moet eerst het bad in voordat je het vol kan laten lopen, en als je uit het bad wil moet je eerst wachten tot het bad is leeg gelopen. Ik hoop dat er ook nog eens een mooie uitvinding voor dit probleem komt.

Reageer
Wilma 22 augustus 2009 - 18:18

Hoi Ellen, dit is inderdaad een prachtige oplossing voor klein behuisden. Voor wat betreft de ouderen onder ons die afhankelijk zijn van de lage instap is er wel een nadeel aan deze mooie oplossing. Je moet eerst het bad in voordat je het vol kan laten lopen, en als je uit het bad wil moet je eerst wachten tot het bad is leeg gelopen. Ik hoop dat er ook nog eens een mooie uitvinding voor dit probleem komt.

Reageer
Wilma 22 augustus 2009 - 18:18

Hoi Ellen, dit is inderdaad een prachtige oplossing voor klein behuisden. Voor wat betreft de ouderen onder ons die afhankelijk zijn van de lage instap is er wel een nadeel aan deze mooie oplossing. Je moet eerst het bad in voordat je het vol kan laten lopen, en als je uit het bad wil moet je eerst wachten tot het bad is leeg gelopen. Ik hoop dat er ook nog eens een mooie uitvinding voor dit probleem komt.

Reageer
de interieurtipgever 23 september 2009 - 15:33

Hallo Wilma, ik begrijp je reactie. Maar ik denk dat je bezwaar dat men in bad moet(blijven)zitten bij het vullen of laten leeglopen, niet opweegt tegen het gevaar tijdens het instappen of uitstappen in een vol bad.

Daarom wegen de eerder genoemde bezwaren mijns inziens niet op tegen het comfort en de veiligheid van de lage instap.Uit eigen ervaaring weet ik dat veel senioren al in bad gaan zitten en dan bad het bad laten vollopen. Ellen.

Reageer
de interieurtipgever 23 september 2009 - 15:33

Hallo Wilma, ik begrijp je reactie. Maar ik denk dat je bezwaar dat men in bad moet(blijven)zitten bij het vullen of laten leeglopen, niet opweegt tegen het gevaar tijdens het instappen of uitstappen in een vol bad.

Daarom wegen de eerder genoemde bezwaren mijns inziens niet op tegen het comfort en de veiligheid van de lage instap.Uit eigen ervaaring weet ik dat veel senioren al in bad gaan zitten en dan bad het bad laten vollopen. Ellen.

Reageer
de interieurtipgever 23 september 2009 - 15:33

Hallo Wilma, ik begrijp je reactie. Maar ik denk dat je bezwaar dat men in bad moet(blijven)zitten bij het vullen of laten leeglopen, niet opweegt tegen het gevaar tijdens het instappen of uitstappen in een vol bad.

Daarom wegen de eerder genoemde bezwaren mijns inziens niet op tegen het comfort en de veiligheid van de lage instap.Uit eigen ervaaring weet ik dat veel senioren al in bad gaan zitten en dan bad het bad laten vollopen. Ellen.

Reageer
snijders 5 december 2009 - 19:03

Ook wij zouden het mooi vinden om een bad en een douche te kunnen combineren.
Maar als ik de maat zie, dan vind ik het toch jammer dat het bad niet echt de lengte van een ligbad heeft.
groet,
A.W.Snijders

Reageer
snijders 5 december 2009 - 19:03

Ook wij zouden het mooi vinden om een bad en een douche te kunnen combineren.
Maar als ik de maat zie, dan vind ik het toch jammer dat het bad niet echt de lengte van een ligbad heeft.
groet,
A.W.Snijders

Reageer
snijders 5 december 2009 - 19:03

Ook wij zouden het mooi vinden om een bad en een douche te kunnen combineren.
Maar als ik de maat zie, dan vind ik het toch jammer dat het bad niet echt de lengte van een ligbad heeft.
groet,
A.W.Snijders

Reageer
monique 8 maart 2010 - 15:56

Dit is een hele mooie oplossing die ik gisteren ook op een beurs zag.
Alleen niet geschikt voor een modale beurs.

Reageer
monique 8 maart 2010 - 15:56

Dit is een hele mooie oplossing die ik gisteren ook op een beurs zag.
Alleen niet geschikt voor een modale beurs.

Reageer
monique 8 maart 2010 - 15:56

Dit is een hele mooie oplossing die ik gisteren ook op een beurs zag.
Alleen niet geschikt voor een modale beurs.

Reageer
Sanitair Producten 29 maart 2011 - 10:25

Artweger en Twinline staan bekend om hun ingenieuze oplossingen en zijn onlangs ook bekroond voor hun innovatieve oplossingen, waar naast kwaliteit ook met name gedacht wordt aan gebruiksgemak en design. Naast bovenstaande oplossing zijn er nog tal van interessante oplossingen voor kleinbehuisden en ouderen.

Reageer
Sanitair Producten 29 maart 2011 - 10:25

Artweger en Twinline staan bekend om hun ingenieuze oplossingen en zijn onlangs ook bekroond voor hun innovatieve oplossingen, waar naast kwaliteit ook met name gedacht wordt aan gebruiksgemak en design. Naast bovenstaande oplossing zijn er nog tal van interessante oplossingen voor kleinbehuisden en ouderen.

Reageer
Sanitair Producten 29 maart 2011 - 10:25

Artweger en Twinline staan bekend om hun ingenieuze oplossingen en zijn onlangs ook bekroond voor hun innovatieve oplossingen, waar naast kwaliteit ook met name gedacht wordt aan gebruiksgemak en design. Naast bovenstaande oplossing zijn er nog tal van interessante oplossingen voor kleinbehuisden en ouderen.

Reageer
evelien 16 juni 2013 - 21:27

mooi maar ik denk dat het ook duur is.

Reageer
evelien 16 juni 2013 - 21:27

mooi maar ik denk dat het ook duur is.

Reageer
evelien 16 juni 2013 - 21:27

mooi maar ik denk dat het ook duur is.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com