You are here: Home » Accessoires » Nintendo Wii

Nintendo Wii

geschreven door Constance

Volgens mij ben ik een van de wenige Nederlanders die nog geen Nintendo Wii in huis heeft staan, en nu is mij gevraagd of ik het spel Ea Sports Active wil testen. Natuurlijk wil ik graag een Wii spel testen, daarom heeft de leverancier er maar gelijk een Nintendo Wii bijgedaan. Test wat makkelijker 😉

wiiea sports active

Afgelopen week is de Wii gearriveerd en ik wilde hem natuurlijk gelijk installeren. En dat is super eenvoudig. De gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en ook zitten alle snoertjes in het pakket zodat je de Wii meteen kunt aansluiten. Ook zit er de Wii remote controller in de doos. (Voor de Ea Sports Active heb je de Wii Nunchuk Controller nodig, dus die moet je apart aanschaffen.) Je kunt op de Wii niet alleen gamen, ook kan je op de Wii internetten.

Ik ben nu bezig met een uitgebreide test van de Ea Sports Active, dus daarover lezen jullie binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com