You are here: Home » Accessoires » Nabaztag 2.0

Nabaztag 2.0

geschreven door Constance

Dit artikel is geschreven door gastblogster Renate.

Geen zin om wekelijks naar de dierenwinkel te gaan, kooien schoon te maken en de dierenarts op te zoeken? Maar wil je wel graag een huisdier? Dan is het Nabaztag WiFi konijn iets voor jou! Een grote rage in Amerika, die steeds dichter en dichter bij ons kleine kikkerlandje komt.

nabaztag

Misschien ken je al iemand die dit schattige internetkonijntje in zijn of haar trotse bezit heeft, anders heb je er vast al wel eens wat over gehoord. De Nabaztag kan gezien worden als een persoonlijke assistent met een lichtgevende navel en schattige oortjes die alle kanten op kunnen dansen.

De inmiddels tweede generatie van dit konijntje leest je mail voor, houd je op de hoogte van het laatste nieuws, stuurt berichten naar al je vrienden en is in staat radiostations te streamen en lange MP3’s af te spelen. Maar dat is nog lang niet alles! Zo volgt het konijntje orders op via je stem en bevat het een agenda-functie en geurherkenning. Het is zo gek niet te verzinnen of Nabaztag kan het!

Geen zin om wekelijks naar de dierenwinkel te gaan, kooien schoon te maken en de dierenarts op te zoeken? Maar wil je wel graag een huisdier? Dan is het Nabaztag WiFi konijn iets voor jou! Een grote rage in Amerika, die steeds dichter en dichter bij ons kleine kikkerlandje komt.

Misschien ken je al iemand die dit schattige internetkonijntje in zijn of haar trotse bezit heeft, anders heb je er vast al wel eens wat over gehoord. De Nabaztag kan gezien worden als een persoonlijke assistent met een lichtgevende navel en schattige oortjes die alle kanten op kunnen dansen.

De inmiddels tweede generatie van dit konijntje leest je mail voor, houd je op de hoogte van het laatste nieuws, stuurt berichten naar al je vrienden en is in staat radiostations te streamen en lange MP3’s af te spelen. Maar dat is nog lang niet alles! Zo volgt het konijntje orders op via je stem en bevat het een agenda-functie en geurherkenning. Het is zo gek niet te verzinnen of Nabaztag kan het!

En bij aankoop van een Nabaztag konijn ontvang je nu gratis een Nano Nabaztag! Een Wifi mini-konijntje dat met je Nabaztag communiceert, zodat die in ieder geval niet meer alleen is.

nabaztag-met-kleintje

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com