You are here: Home » Gadgets » Lectuurbak

Lectuurbak

geschreven door Constance

Ik heb weer een ‘ondergeschoven’ kindje voor in huis ontdekt, nl. de lectuurbak (ofwel tijdschriftenbak).

koziol-milano

Wij hebben al jaren lang een rieten mand in de woonkamer staan met daarin alle kranten en tijdschriften, heel praktisch,  maar een schoonheid is het niet. Dus ben ik op zoek gegaan naar een mooi model lectuurbak. En dat was niet echt een makkie. (Dus heren en dames designers, jullie kunnen je nog onderscheiden in het ontwerpen van mooie en handige tijdschriftenbakken.) Uiteindelijk ben ik bij de Pogo-Designshop uitgekomen en zij hebben diverse hangende en staande bakken in hun collectie zitten en uiteindelijk is mijn oog gevallen op model Milano van Koziol.

Ik heb zelf gekozen voor de zwarte, maar hij is er ook nog in transparant wit en in het bruin. Het is niet zo’ n hele grote bak, maar dat is in ons geval maar goed ook, want dan gooien we de oude kranten en tijdschriften eindelijk eens eerder weg 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com