You are here: Home » Eten & koken » Starbucks op Utrecht CS

Starbucks op Utrecht CS

geschreven door Constance

Vanaf vandaag kan je op Station Utrecht CS terecht voor een ‘echte’  Starbucks Cappuccino, Frappuccino of Iced Mocha, want de allereerste winkel, buiten Schiphol, wordt om 08.30 uur geopend.

starbucks

Gisteren was shoppen.blogo.nl te gast bij de persopening van Starbucks en het was een echt koffiefeestje. De Store Manager Celia vertelde hoe een koffietasting in zijn werk gaat (je ruikt eerst de koffie met je hand voor het kopje en daarna slurp je koffie naar binnen) en de smaak die wij geproefd hebben is de Breakfast Blend. Alle 26 medewerkers hebben een uitgebreide training en barista cursus gehad, dus iedereen kan je goed adviseren over de verschillende koffiesmaken.

Het eerste wat ons (gastredactrice Anouck en mijzelf) opviel was de geur van de winkel, de winkel ruikt nl. naar ‘Starbucks’. Dit klinkt misschien raar maar elke Starbucks over de hele wereld heeft dezelfde geur. Natuurlijk hebben wij ook een aantal koffiesoorten geproefd; Anouck was de 1e klant die een Frappuccino (met slagroom!) bestelde.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MOYKvuXGrjg[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8ZM0fmsIeNQ[/youtube]

Natuurlijk kan je niet alleen terecht voor koffie en thee, maar ook zijn er muffins, sandwiches, tosti’s, bagels en lekkere taarten bij Starbucks Utrecht CS te bestellen. En ook voor deze Starbucks geldt: gratis WiFi. Het is de bedoeling dat in de toekomst er op andere stations ook Starbucks-vestigingen geopend gaan worden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aJKy82q9vxk[/youtube]

Na afloop van de presentatie liep ik met een beker van Starbucks in mijn handen naar de trein, en ik zag een aantal passerende mensen kijken met een blik van: ‘waar heeft zij die Starbucks beker vandaan?’ Vanaf vandaag gewoon te koop in Utrecht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com