You are here: Home » Accessoires » Netbook voor kinderen

Netbook voor kinderen

geschreven door Constance

PC fabrikant Asus is een samenwerking aangegaan met Disney en daaruit is de Disney Netpal ontstaan.

De Disney Netpal is een netbook speciaal voor kinderen, gebaseerd op de 8,9 inch Eee-PC.

disney-netpal

Maar de software verschilt behoorlijk met de ‘gewone’ Eee-PC. Er is gebruik gemaakt van Windows XP, maar deze is helemaal aangepast voor kinderen. En heeft Asus de Disney Magic Desktop geinstalleerd, waardoor het netbook heel makkelijk in gebruik is. En met de speciale Disney Browser kunnen kinderen makkelijk naar Disney websites surfen. Verder zitten er 15 handige zaken op, zoals een stopwatch, een digitaal memoblok en een rekenmachine.

De Disney Netpal is te koop in 2 kleuren; Disney Princess Pink (roze met bloemen) en Disney Magic Blue (incl. Disney icoontjes). De Asus-Disney Netpal is verkrijgbaar met 16 Gb of met een harde schijf van 160 Gb. Vanaf eind deze maand is de Netpal verkrijgbaar in de VS vanaf $350,- (ong. €252,-). Of de netbooks ook in Nederland verkrijgbaar zijn is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com