You are here: Home » Design meubels » Woonbeurs Amsterdam 2009

Woonbeurs Amsterdam 2009

geschreven door Constance

Het woonevenement van Nederland verwacht 1,5 miljoenste bezoeker

Oké, het duurt nog wel even en op dit moment ben je meer bezig met het voorbereiden/vertrekken naar je vakantiebestemming, maar daarna kom je weer terug en dan zie je het exterieur en interieur met heel andere ogen. Inspiratie en advies nodig ???

In september gaat het nieuwe woonseizoen van start met de zeventiende editie van de Woonbeurs Amsterdam. Van zaterdag 26 september tot en met zondag 4 oktober staat de Amsterdam RAI in het teken van binnen- en buitenwonen in alle stijlen. De bezoeker wordt dit jaar in de watten gelegd met veel persoonlijke aandacht en advies. Ruim driehonderd vooraanstaande woonmerken delen hun deskundigheid met woonliefhebbers. Na zestien goed bezochte beurzen verwacht de Woonbeurs Amsterdam dit jaar de 1,5 miljoenste bezoeker te verwelkomen. Dit belooft een feestelijk moment te worden die de ‘gelukkige’ bezoeker niet snel zal vergeten. 

De Woonbeurs Amsterdam is een evenement van de woon- en buitenbladen van Sanoma Uitgevers. De woonbladen vtwonen, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Tuin, ariadne at Home en More Than Classic presenteren op de beurs levensechte woonhuizen. De buitenbladen Home and Garden, Tuin&Co en Seasons slaan de handen ineen in de nieuwe Outside hal waar zij buitenwonen tot een ware beleving maken. Maar er is meer: primeurs, exposities, workshops, demonstraties en nieuw dit jaar: een Woontheater.

Deelnemers van naam en faam                                          Het nieuwste op woongebied is in september op de Woonbeurs Amsterdam aanwezig. Je vindt er onder andere Poliform, Poggenpohl, Paul van de Kooi Keukens op Maat, Boley Openhaarden, Conijn Parketvloeren, Nespresso, Graham & Brown, TEMPUR, Hooked on walls, Fatboy, Miele, Koninklijke Mosa, Auping, Riverdale en FM Janssen.

Leolux bestaat 75 jaar en dat wordt uitgebreid op de Woonbeurs Amsterdam gevierd. Onder andere met jonge kunstenaars die worden uitgedaagd de ‘Leolux Pallone’ te bewerken. De meest bijzondere ontwerpen worden op ware grootte uitgevoerd en bij opbod verkocht op de beurs. 

Jonge Nederlandse designontwerpers, die in het voorjaar in Milaan hebben gestaan, verzamelen zich op het platform ‘Via Milano’. Ander creatief designtalent van eigen bodem is te zien bij ‘NL Design’, met onder meer Tafel-design, Kidsonroof en Smool Designstudio.

De Inspiration Zone is de plek op de beurs waar bezoekers met de plattegrond van hun (nieuwe) huis en foto’s van hun inrichting voor deskundig en persoonlijk stijladvies terecht kunnen.

Kaartverkoop

Kaarten voor de Woonbeurs Amsterdam zijn via woonbeurs.nl te bestellen. In de voorverkoop kost een toegangskaart €  14,- in plaats van €  17,50  (exclusief € 2,- administratiekosten per bestelling).

Woonbeurs Amsterdam, waar je woonwensen werkelijkheid worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com