You are here: Home » Beauty » BOUTYQ

BOUTYQ

geschreven door Constance

Vanaf 13 juli as. is Nederland een nieuw style platform rijker: BOUTYQ.
Deze unieke styling experience gaat verder dan een gewone catwalk show. Er wordt niet alleen het uiteindelijke ontwerp getoond maar ook de complete beleving van de inspiratie t/m de uitwerking.

Tijdens de allereerste BOUTYQ presenteren ook 2 wereldberoemde designers hun collecties (en de tot standkoming hiervan).

De 1e ontwerper is de Nederlander Tony Cohen die dmv. zijn designs en soepele materialen de vrouwelijke vormen zeer goed doet uitkomen. Zijn collectie heet Heaven and Hell.

De 2e ontwerper is Jade Jagger met haar Queens of Teen Collection. Jade Jagger haar collecties hebben altijd de perfecte combinatie van de bohemian look, Ibiza en levenslust.

Als extraatje geeft Wella Professionals alle genodigden een kijkje achter de catwalk. De modellen worden gekapt en gestyled door Creative Director of Style van Wella Nederland, Jeffrey Janssen.

Het is de bedoeling dat er 2x per jaar een BOUTYQ plaatsvindt, en tijdens de 1e editie wordt de presentatie gedaan door stylist Bastiaan van Schaik.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com