You are here: Home » Audio & video » Samsung Android telefoon

Samsung Android telefoon

geschreven door Constance

Zoals ik al eerder schreef mag ik een nieuw mobieltje uitzoeken, en de Nokia E71 waar ik het over heb gehad, wordt het dus niet. Ik vond ‘m toch wel groot en lomp, en ondanks de kleur, een ‘echte’ mannentelefoon.

Afgelopen week is bij Vodafone de nieuwe HTC Magic geintroduceerd en dit is een zgn. Android telefoon. Ik had me opgegeven bij de Vodafone winkel in Amersfoort en ze zouden laten weten 9per sms) wanneer ie binnen was, maar tot op heden heb ik nog niets gehoord en hij ligt al wel in de winkel. Gemiste kans…

Een ander Android toestel is de Samsung i7500 en deze is ook binnenkort verkrijgbaar, en ik mag deze Android telefoon gaan testen.

Voor iedereen die (nog) niet weet wat een Android telefoon precies is zal ik een korte uitleg geven:
Een Android telefoon is een open source platform voor mobiele telefoons gebaseerd op het linux-besturingssysteem en het Java-programmeerplatform.
 Android is ontwikkeld door Google en is een samen-werkingsverband van 34 hardware-, software- en
telecommunicatiebedrijven die zich richten op open standaarden voor
mobiele apparaten.

Momenteel zijn er 4 fabrikanten van Android telefoons: Motorola, HTC, Samsung en LG.

Voor de Android telefoons kan je heel veel verschillende leuke, handige en praktische applicaties downloaden, een aantal zijn zelfs beter dan de applicaties voor de iPhone.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com