You are here: Home » Eten & koken » Nespresso Citiz

Nespresso Citiz

geschreven door Constance

Ik heb vorig jaar bij mijn vriendin Astrid kennis gemaakt met de Nespresso Aeroccino en ik vond het echt een super ding. (Je kunt het artikel over de Aeroccino hier nalezen.)

Sinds een tijdje heeft Nespresso een hele nieuwe lijn op de markt gebracht, de Nespresso CitiZ. En de CitiZ modellen zijn gebaseerd op vormen en kleuren van bekende steden, gebouwen en monumenten.
Wanneer alle modellen naast elkaar staan vormen ze op de skylijn van een stad.

De CitiZ-lijn bestaat uit 3 verschillende soorten machines, nl. de Nespresso CitiZ (een automatische machine), Nespresso CitiZ&Milk (een automatische machine met ingebouwde Aeroccino voor het opstomen van de melk) en tenslotte de Nespresso CitiZ&Co. (een automatische machine met een dubbele uitloop speciaal voor thuisgebruik).

Ik krijg deze week een exemplaar van de Magimix M190 Milk by Nespresso thuis gestuurd om deze uitgebreid te gaan testen.

Ook krijg ik daarbij een assortiment met de verschillende Nespresso koffiesmaken, dus kan ik deze gelijk ook gaan proeven.
Wij hebben nu nog thuis een ‘ouderwets’ espressoapparaat staan en ik ben heel benieuwd hoe de Nespresso gaat bevallen.

De machines zijn te koop van Magimix in een moderne retrostijl (60’s White en Limousine Black) of van Krups in de high-tech stijl (Fire Engine Red of Steel Grey).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com