You are here: Home » In & om het huis » Inspiratiemagazine vol kleur

Inspiratiemagazine vol kleur

geschreven door Constance

Ik heb nou toch iets moois gevonden! Een magazine vol kleur en heel veel sfeerinspiratie. Bij elke Wijznol verhandelaar die een mengmachine heeft (dus niet de grote bouwmarkten!) ligt het magazine.

Het is een overzichtelijk boekwerk die een aantal kleuren uitlicht. Zo komen de kleuren Wit, Geel, Oranje, Rood, Paars, Blauw, Groen en Zwart Naturel door middel van sfeerinpressies en leuke artikelen aan bod.

Daarnaast komen een aantal professionals aan het woord. Zoals Joke Scholtalberts van Co-ok zij vertelt als trendwatcher over hoe zij tot de samenstelling komt van de nieuwe kleuren van Wijzonol. Topontwerper Piet Boon verteld over zijn voorkeur van kleuren en materialen en een stlylist legt uit hoe je het beste een moodboard kan maken.

En als je dan geinspireerd bent geraakt door de artikelen in het magazine kan je met de uitneembare(handig al geperforeerd) kleuren staalkaarten die in het hart van magazine zitten aan de slag om het moodboard te maken. En daarna bij de Wijzonol dealer je verf aanschaffen.

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com