You are here: Home » lifestyle nieuws » Overdekt terras

Overdekt terras

geschreven door Constance

Heeft u ook zo genoten van de eerste mooie weken dit voorjaar? Ieder jaar hopen we in het voorjaar weer op een mooie lange zomer, maar helaas zit dat er in ons land niet altijd in.

Om toch optimaal van het buitenleven te genieten, is een (deels) overdekt terras of veranda een uitkomst. U zit beschut en hoeft niet voor ieder buitje naar binnen. Er zijn vele uitvoeringen mogelijk om het terras te beschutten, van hout of metaal of aluminium met een vast dak of in/uitschuifbaar. Pergotenda biedt vele oplossingen. Hierdoor kunt u uw terras naar wens aankleden en hoeft u niet steeds alles weer naar binnen te verhuizen.

Het aanbod in buitenmeubelen, zelfs buitenkeukens, en accessoires in bijna onbeperkt, waardoor u uw terras in eigen stijl kunt inrichten. Voor de wat koelere avonden is zijn mooie plaids en een  warmtelamp een welkome aanvulling. Het is een relatief eenvoudige manier om u huis te vergroten en uw zomer te verlengen!

Helma van Hoof, interieurTipgever Eindhoven e.o.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com