You are here: Home » Columns » Veel wit en kleur in het interieur

Veel wit en kleur in het interieur

geschreven door testman

In Milaan op de Internationale interieurbeurs was de kleur wit opvallend. Nu is dat niet heel erg nieuw. Maar wat nog meer opviel (letterlijk en figuurlijk) was het vele kleurgebruik naast de wittinten. Geen pastellen maar echte heldere kleuren. Deze kleuren waren met name toegepast bij producten gemaakt van kunststof. Zoals deze leuke stoelen voorzien van lekkere billetjes. Op de achtergrond van deze foto is ook weer een afbeelding van de natuur te zien, zoals in mijn eerdere column, veel hout in Milaan, te lezen valt. Het grappige is dat dit dus ook goed met elkaar gecombineerd kan worden.

Bij textiel was het kleurgebruik ook erg divers. Hier waren zeer mooie combinaties te zien. Zowel binnen een product (bewerkt textiel) als tussen producten. Sommige stands hadden een compleet witte inrichting, terwijl de stand van bijvoorbeeld Linteloo helemaal in het groen was uitgevoerd met kleuraccenten in het gebruikte textiel.

Een wit interieur, een kleurrijk interieur of een combinatie van deze twee: alles is mogelijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com