You are here: Home » In & om het huis » Raffi: voor interieur en tuin

Raffi: voor interieur en tuin

geschreven door testman

Verbaasd was ik te lezen dat Raffi zich naast kinderen, ook op volwassenen richt met interieur producten voor zowel binnen als buiten. Deze vrolijke en gekleurde collectie past helemaal bij het zomerse weer. Juist door de voorjaarszon komt de kriebel naar boven je tuin of je balkon en je huis weer helemaal zomer klaar te maken. Lekker in de tuin eten en een beetje in de tuin ‘keutelen’. Ik knap er erg van op.

Naast een leuke plant in een gekleurde pot op de buitentafel zijn er diverse snelle manieren om kleur aan te brengen in je tuin. Bijvoorbeeld door kleurrijke accessoires. Bij Raffi zag ik hele leuke gekleurde kommetjes, bordjes, kussens en ander textiel waarmee je gelijk ‘zomerklaar’ bent. En je hebt weer eens wat anders.

Voor binnen zijn er leuke stickers voor op de wand en het raam, is er interieurtextiel en diverse soorten behang. Net allemaal even anders.

Raffi bruist van kleur en energie en laat zich inspireren door de unieke en rijke eenvoud van de natuur. ‘Ze geven je wereld kleur’, zoals ze zelf zeggen. Voor meer informatie zie raffi.com

Laat de zomer maar komen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com