You are here: Home » Gadget nieuws » Buitendouche

Buitendouche

geschreven door Constance

De aankomende weken zijn er een aantal tuinmannen in de weer om mijn tuin weer helemaal te fatsoeneren. En natuurlijk wil ik ook een aantal accessoires aanschaffen.

Zo is de Fatboy Hangmat al binnen, en weet ik (bijna) welke bbq het gaat worden. Alleen ben ik er nog niet uit, wat voor tuintafel er moet komen en of we nu wel of geen buitendouche willen. De meeste buitendouches zijn geen designopjecten, maar dat is Serpentine van Dacks wel. Serpentine is ontworpen door Tom de Vrieze en kan worden aangesloten, gewoon op je tuinslang en kan je hem overal neerzetten. Alleen het prijskaartje bevalt me minder, hij kost nl. euro 480,-!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com