You are here: Home » Shoppen » Nivea Diamond Touch

Nivea Diamond Touch

geschreven door Constance

Diamanten zijn een meisje haar beste vriend….

Nivea heeft jouw moment van diamant. Ik mag een aantal producten uit proberen, waaronder de Diamond Touch Cream Oil.

Lekker om onder de douche een cream oil te gebruiken, je huid droogt er minder van uit en voelt na het douchen veel zachter.

Het is een luxe en verwennende verzorging voor de vrouw die verlangt naar haar eigen “diamanten” moment . Elke dag verwen je je huid weer met de verzorgende werking van olie en de hydraterende werking van crème. Dit volgens Nivea,mijn mening lekker… de diamanten heb ik niet gevonden, maar het is zacht en mijn huid gaat er mooi van glansen.

De Diamond Touch Cream Oil schuimt lekker en ruikt naar Calla ( aronskelk ). Als je nu Nivea producten koopt bij Kruidvat, krijg je bij aankoop van drie producten er twee gratis.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Sarah 20 januari 2010 - 12:08

Ik heb zelf een witte Void, maar dan dat andere model. Hij is super en krijg er heel vaak reacties op maar ik zag inderdaad dit nieuwe model ook op turbostijl voorbij komen en ga die cadeau doen aan mijn vriend wanneer hij jarig is volgende maand! Zijn echt hele mooie en stijlvolle horloges voor betaalbare prijs.

Groet Sarah

Reageer
Sarah 20 januari 2010 - 12:08

Ik heb zelf een witte Void, maar dan dat andere model. Hij is super en krijg er heel vaak reacties op maar ik zag inderdaad dit nieuwe model ook op turbostijl voorbij komen en ga die cadeau doen aan mijn vriend wanneer hij jarig is volgende maand! Zijn echt hele mooie en stijlvolle horloges voor betaalbare prijs.

Groet Sarah

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com