You are here: Home » Beauty » Mooi en Zo

Mooi en Zo

geschreven door Constance

Het is altijd leuk om met vriendinnen of zussen een leuke workshop te volgen. Ik heb al eerder een artikel geschreven over een dagje shoppen en beauty ( klik hier voor dat artikel ) de keuze is erg groot op workshop gebied daardoor lastig zoeken, is het ook echt zo mooi en leuk als dat het omschreven wordt?

De salon Mooi en Zo maakt het waar, Maudy van der Voort is een super gastvrouw en maakt er een leuke leerzame middag van. Je hebt keuze uit diverse workshops, een stralende huid, epileren van wenkbrauwen, en luxe make-up. Wij hebben gekozen voor de laatste.

De workshop ziet er als volgt uit: je krijgt uitleg over huidverzorging, dat is de basis van een goed houdbare make-up. Daarna een duidelijke uitleg over het aanbrengen van mak-up, hiervoor is een proefpersoon nodig. Dan mag je lekker zelf aan de slag om alle tips uit te proberen, natuurlijk onder begleiding van een visagist.

Wat wij gewelig vonden is dat je kan kiezen uit een heerlijke lunch, of chocolade fondue. Wat wil een vrouw nog meer?

Mooi en zo is luilekkerland voor vrouwen, de salon is helemaal van deze tijd, leuke en vooral gezellige workshops, en als afsluiting heel veel chocola.

De kosten van deze heerlijke middag zijn € 25,- per persoon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com