You are here: Home » Accessoires » Briljante tas van Omar Munie

Briljante tas van Omar Munie

geschreven door Constance

De hier al eerder geroemde tassenontwerper Omar Munie komt met een nieuwe lijn voor de zomer. Het allerleukste, of in ieder geval de naam ervan: de Zoekie Bag. Het schijnt dat vrouwen gemiddeld 76 (!) dagen van hun leven besteden aan het welbekende zoeken en graaien in hun handtas. Vandaar de naam. Niet dat het iets oplost aan dat eeuwige zoeken, maar grappig toch?

De tassen zien er weer als vanouds mooi uit: handgemaakte limited editions (25 stuks), mooie materialen en opvallende kleuren. Ik zou bijna niet weten welke ik moest kiezen… En ik ben eigenlijk jaloers dat ik niet zelf van die mooie tassen kan ontwerpen. Maar goed, tot die tijd: in Amsterdam en Den Haag zijn de tassen o.a. verkrijgbaar in de Bonneterie. Meer verkooppunten staan op zijn site – ziet er ook mooi uit trouwens!   

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com