You are here: Home » Gadget nieuws » LINC “Green” Cell Phone Concept

LINC “Green” Cell Phone Concept

geschreven door

LINC is een typische touch screen smart phone met alle functionaliteiten die je van een smart phone zou moeten kunnen verwachten.

Er is alleen wel iets waardoor deze telefoon zich compleet onderscheidt van andere telefoons: LINC wordt geleased als een service, niet als een product! Je bent als gebruiker een jaar de eigenaar van dit toestel. Zodra het nieuwe toestel uit is ontvang je de nieuwe LINC per post en wordt alles automatisch over gezet. Het oude toestel stuur je terug en daar worden de materialen gerecycled!

Mobiele telefoons bevatten materialen zoals aluminium, glas en electronische onderdelen die opnieuw gebruikt kunnen worden. Ook bevatten ze chemische stoffen die anders in het milieu terecht komen of in een bureau laatje eindigen!

LINC is zo ontworpen dat het toestel snel en automatisch ontmanteld kan worden voor recycling. Toch een goeie zet om aan een beter milieu te werken!  Het is alleen nog in concept, maar ik denk dat de kans dat dit op de markt komt vrij groot is!

FF een hele flauwe: Als het toch nog een concept is: zouden ze hem ook in het roze kunnen maken??

Check de website!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com