You are here: Home » Accessoires » Opvouwbare kinderstoel

Opvouwbare kinderstoel

geschreven door Constance

Er zijn van die dingen waar ik (als niet-moeder zijnde) geen verstand van heb, maar die ik wel kan waarderen, omdat het er zo handig uitziet.

En dat is het geval met deze opvouwbare kinderstoel. Heel vaak is er wel een kinderbedje op je vakantieadres, maar geen kinderstoel. Of je gaat op bezoek bij vrienden en kennissen (zonder kinderen) en die hebben natuurlijk ook geen kinderstoel. Dat probleem is nu, in 30 seconden, opgelost. De kinderstoel weegt maar 2 kg. en wordt geleverd met een draagtas. Je kunt de zitting wassen (op 30 graden) in de wasmachine en binnen 30 seconden vouw je ‘m in en uit. De kinderstoel is geschikt voor kinderen van 6 tot 36 maanden of tot een gewicht van max. 15 kg. En de kleuren zijn: aqua blauw, oranje, limegroen en donkerbruin.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com