You are here: Home » Gadget nieuws » Solar Sensations vibrator

Solar Sensations vibrator

geschreven door

Best een leuke uitvinding moet ik zeggen, al dat gedoe met batterijen vind ik snel al te veel moeite waardoor zo’n ding al gauw in de kast blijft liggen! Doe mij dan maar gewoon een ‘echte’ !

Ik moet alleen wel zeggen dat deze vibrator naar mijn idee meer op een walkie talkie of een wat aparte mobiele telefoon lijkt! Niet echt aantrekkelijk. Ik zou denk ik de hele tijd het idee hebben dat hij zo ineens over zou kunnen gaan of een ‘breakie breakie’ zou kunnen laten horen…

Het kleinood, genaamd solar sensations, brengt dames na vijf uren opladen in zonlicht – op de vensterbank ofzo – in hoger sferen. Opladen onder het bedlampje kan ook, maar trek er dan 24 uur voor uit. Bovendien, dat is natuurlijk niet bepaald de bedoeling van milieuvriendelijk masturberen. De vibrator is overigens ook ultrastil en heeft een multispeed.

Hartstikke lekker, vindt een gebruiker. Zij schrijft op de site van de online shop: ,,This product gives serious vibrations!…Just charge it for the day on your window sill and it’s charged up for the night. The extra money is well worth it!” Jammer alleen dat de site aangeeft dat de Solar Sensations even niet meer verkrijgbaar is. Zo snel verkoopt groene seks dus. Of zou er juist te weinig vraag naar zijn?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com