You are here: Home » Gadget nieuws » Crisis-proof shoppen met Cosmo

Crisis-proof shoppen met Cosmo

geschreven door Constance

Zodra mijn salaris weer binnen is, trek ik altijd vol enthousiasme de stad in om lekker te gaan shoppen. Maar als ik dan de prijzen zie van die leuke rokjes, pumps en sjaaltjes, dan zinkt de moed me soms even in de schoenen. Want o wat is alles duur en o wat wil ik die spullen graag hebben. Het komt niet zelden voor dat ik zo ongeveer met mijn ogen dicht pin om het totaalbedrag niet te hoeven zien en het moment van betaling zo snel mogelijk te kunnen vergeten.

Kennelijk hebben meer vrouwen dit probleem, want het maartnummer van Cosmopolitan is een heuse Fashion & Beauty Special die je precies vertelt wat de trends zijn, waar je ze kunt kopen, en… hoe dat crisis-proof kan!

Een soort TomTom voor shoppers dus, die je helemaal op de hoogte brengt van actuele trends, zonder dat de schade aan je bankrekening echt onherstelbaar is. De 1001 beauty- & fashionlooks beginnen namelijk al bij een bedrag van € 1,19!

Ook vind je in de special de laatste lentecoupes  (dan kun je je kapper weer goed instrueren) en vers modenieuws. De special is 154 pagina’s dik en kost toch maar € 3,95. Over low-budget gesproken…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com