You are here: Home » Gadgets » Internet via je stopcontact

Internet via je stopcontact

geschreven door Constance

Ik heb al heel wat ontwikkelingen (op internetgebied) voorbij zien komen, sinds ik op internet zit. In 1995 ben ik begonnen met een inbelmodem, daarna de isdn/adsl modem en sinds 1999 internet ik draadloos. Maar de gadget van 2009 (op internetgebied) is internet uit je stopcontact!

Doordat mijn pc op zolder staat, en de router in de meterkast beneden, valt mijn wifi verbinding regelmatig weg of ik krijg een zwak signaal binnen.

Daar heb je met de Devolo dLan 200 AVplus Starter Kit (inhoud: 2 stekkerdozen en 2 kabels
voor je computer en modem/router) geen last meer van.

Hoe werkt de Devolo set?
Een stekkerdoos stop
je in het stopcontact van je meterkast en de kabel gaat in je router/modem. De 2e stekkerdoos gaat in het stopcontact bij je pc en die kabel gaat in de ethernet aansluiting van je pc. Dan hoef je alleen nog maar de software te downloaden en je kunt (weer) het internet op. En je kunt de set oneindig uitbreiden.

En dat gaat echt razend snel. Mijn ‘oude’ wifi verbinding haalde (op goede dagen) 54 Mbit, maar vaker was dat lager, en nu zonder moeite zit ik op 100 Mbit. 

En als je nog geen draadloze router of modem hebt, dan is er ook de Devolo dLan 200 AV Wireless G.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com