You are here: Home » Gadgets » Afstandsbediening hoesje

Afstandsbediening hoesje

geschreven door Constance

Een van de 1e dingen die ik normaal gesproken doe, als ik een hotelkamer binnenkom, is de afstandsbediening schoonmaken. Ik heb nl. altijd allerlei visoenen wat andere mensen in bed liggen te doen (neus peuteren, krabben in je haar etc.) en dat ze daarna weer vrolijk aan de afstandsbediening zitten. En ik weet niet of die dingen goed worden schoongemaakt door het kamermeisje, brrrr.

Dit doe ik met desinfecterende handgel en als ik die niet bij me heb, gaat het (gratis) douchemutsje over de afstandsbediening.Nu dacht ik dat ik de enige was met deze ‘smetvrees’ afwijking, maar nee. Bij SkyMall.com verkoopt men hoesjes voor over de afstandsbediening. Je trekt het hoesje over de afstandsbediening en klaar ben je. De hoesjes kan je na gebruik weggooien. Helaas zijn ze maar 1x te gebruiken dus is het voor mij een duur grapje, maar voor tijdens de vakantie is het een prima oplossing.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com