You are here: Home » Gadget nieuws » Verzekering voor vrouwen

Verzekering voor vrouwen

geschreven door

Er is een autoverzekering speciaal voor vrouwen! Mannen lopen vaak te grappen over het rijgedrag en stuurkunsten van vrouwen, maar statistisch gezien maken de dames toch echt een stuk minder vaak brokken in het verkeer dan mannen… Vandaar dus de Onna-Onna autoverzekering voor vrouwen, heel slim van deze verzekeraars! Als je op de website kijkt kun je gelijk je premie laten berekenen en geloof me: Die is echt laag! Leuke bijkomstigheid is dat ook je handtas met inhoud verzekerd is mocht deze van de passagiersstoel af gegrist worden door een dief wat steeds vaker voorkomt.

Ik denk dat ik ga switchen van verzekeraar!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com