You are here: Home » Design meubels » Spaceless van Sandy Lam!

Spaceless van Sandy Lam!

geschreven door Constance

Als je in een appartementje woont met een klein balkon dan is het moeilijk om tijdens de winter je buitenmeubels binnenshuis op te slaan. Ook op het balkon is het moeilijk je buitenmeubels netjes op te bergen, zodat je toch nog enige bewegingsvrijheid overhoudt. Als je in het voorjaar tot en met de nazomer wel gebruik maakt van je buitenmeubels dan kan het wel voorkomen dat ze soms toch in de weg staan.

Ontwerpster Sandy Lam heeft een vloerconcept ontworpen met geïntegreerd buitenmeubilair voor op het balkon. Een vindingrijk concept voor een vloer, waarin het meubilair verdwijnt of juist oprijst. Hoe slim kan een idee zijn, want opzetten of opbergen van buitenmeubilair is nu kinderspel geworden. In een handomdraai is het nu buiten op je balkon genieten van het zonnetje of de zwoele avonden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com