You are here: Home » Gadget nieuws » Prosecco in een blikje

Prosecco in een blikje

geschreven door

Hmmm… Heerlijk drankje! Helemaal van nu en minder calorieën dan een glas witte wijn of rosé, kijk dat willen we horen! Rich Prosecco is een hip drankje dat in Amerika mateloos populair is bij de sterren en het uitgaand publiek en nu ook de rest van de wereld aan het veroveren is. Inmiddels is het drankje, met niemand minder dan ‘rich girl’ Paris Hilton als boegbeeld, ook in Nederland te verkrijgen. Ook hier belooft het gouden drankje dé nieuwe party drink te worden.

Rich Prosecco zit – zoals het drank voor de rijken betaamt – in gouden blikjes.
De hippe prosecco is verkrijgbaar in drie smaken:

-natuur / neutrale smaak, typische Prosecco (10,5%)
-met verfrissende smaak van passievruchten (6,5%)
-met fruitige aardbei- en cassissmaak (6,5%)

JADE Drinks uit Den Haag is de importeur van diverse luxe dranken en heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van Rich Prosecco in Nederland verworven. Binnenkort biedt JADE Drinks Rich Prosecco via verschillende kanalen te koop aan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com