You are here: Home » Gadgets » Vogelboomhut

Vogelboomhut

geschreven door Constance

Aangezien het nu al een aantal dagen behoorlijk vriest, is het belangrijk om de vogels in je tuin of op je balkon bij te voeren. Er zijn heel verschillende vogelhuisjes te koop, en daar heb ik vorig jaar al aandacht aangegeven. (Klik hier voor een artikel over vogelhuisjes.)

Maar er is nu ook een vogelboomhut te koop. De vogelboomhut bestaat uit een nestkastje, waarin de vogels in de winter kunnen schuilen en in het voorjaar kunnen broeden, een voederplank en is er de mogelijkheid om een pindaslinger of vetbol op te hangen. De vogelboomhut is gemaakt van cortenstaal waardoor ie zonder problemen het hele jaar buiten kan blijven staan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com