You are here: Home » Gadgets » Kattenbak

Kattenbak

geschreven door Constance

Iedereen, die net als ik, 1 of meerdere katten heeft, kent het wel. De kattenbak moet weer eens verschoont worden. Nu plassen en poepen mijn 2 katten regelmatig buiten, maar ook gaan ze toch nog vaak op de bak. En het verschonen van de bak is niet echt mijn hobby.

Nu zag ik laatst een advertentie staan voor Kattengemak. Ik heb me aangemeld voor een proefverpakking en die heb ik binnengekregen. Je krijgt 2 gevulde kattenbakken (incl. een kap) en elke bak gebruik je 2 weken en dan wissel je de bak in zijn geheel om. Mocht je na de proefperiode besluiten om een abonnement te nemen op Kattengemak dan komt er elke 4 weken een chauffeur bij je langs die de gebruikte bakken ophaalt en deze omruilt voor 2 schone. En je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. De kattenbakkorrels zijn gemaakt van kiemvrij GFT-compost. En na gebruik worden de korrels gerecycled tot een bodemverbeteraar. Ik ga vanavond de oude bak omruilen voor de bak van Kattengemak en ik ben heel benieuwd wat de beide dames ervan vinden. Het resultaat lees je hier binnenkort.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com