You are here: Home » Accessoires » Negatieven scannen

Negatieven scannen

geschreven door Constance

Ik heb vorige week al aangekondigd dat ik de Ion Slides2PC mag gaan testen (klik hier voor het artikel over de Slides 2 PC) en ik heb ‘m nu een paar dagen in gebruik.

Ik ben heel erg enthousiast over de Slides2PC! Het pakket bevat een cd-rom, de Slides2PC, een dia- en een negatievenhouder, een schoonmaakborsteltje, een uitgebreide gebruiksaanwijzing en een snelstartgids. Met de snelstartgids kan je heel goed uit de voeten (ik heb de uitgebreide gebruiksaanwijzing nog niet open gedaan). Als je de instructies precies volgt is het scannen van je negatieven echt een fluitje van een cent. Je scant je negatieven en je slaat je foto’s op. (Je kunt ze evt. ook nog bewerken.) Een strip van 5 negatieven duurt ong. 3 minuten en klaar-is-kees! Nu heb ik dus wel heel veel negatieven die gescant moeten worden, dus doe ik een paar strips per keer. Maar de Slides2PC is voor mij echt een geweldige uitvinding! Eindconclusie: wil je een scanner gaan kopen, speciaal om negatieven en dia’s te scannen, koop dan de Slides2PC.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com