You are here: Home » Gadgets » Je negatieven snel scannen

Je negatieven snel scannen

geschreven door Constance

Ik heb vorige week een artikel geschreven over een heel handig apparaatje om je negatieven en dia’s te scannen, de Ion Slides2PC (klik hier voor dat artikel over de Slides2PC). En ik heb ‘m thuis gestuurd gekregen voor een uitgebreide test.

Wat is de Slides2PC een geweldig ding, ik ben razend enthousiast. Het Ion Slides2PC pakket bevat een cd-rom, de Slides2PC, een dia- en een
negatievenhouder, een schoonmaakborsteltje, een uitgebreide
gebruiksaanwijzing en een snelstartgids. Ik heb de uitgebreide instructie niet eens bekeken en ben gelijk aan de slag gegaan met de snelstartgids. Als je deze precies volgt is het scannen van je negatieven (en dia’s) een fluitje van een cent. Je scant je negatief, slaat de foto op en dat is alles. (Evt. kan je ook je foto’s nog bewerken.) Een strip met 5 negatieven duurt ong. 3 minuten. Ik doe elke keer een paar strips tegelijk, want ik heb behoorlijk wat negatieven in mijn schoenendoos liggen. Ik vind de Slides2PC een super uitvinding en het is ook erg leuk om te doen, op een donkere, regenachtige zondagmiddag. De eindconclusie: wil je een scanner kopen, om dia’s en negatieven te scannen, ga dan voor de Slides2PC, want die maakt het scannen wel heel erg eenvoudig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com