You are here: Home » Events » Kerstfair – Heerlijkheid Mariënwaerdt

Kerstfair – Heerlijkheid Mariënwaerdt

geschreven door Constance

‘Kom en geniet van een Heerlijke Kerstfair op een eeuwenoud familielandgoed’

Voor de zevende keer vindt dit jaar van 11 t/m 14 december 2008 op de Heerlijkheid Mariënwaerdt een sprookjesachtige Kerstfair plaats. Het decor zijn de  boerderijen en schuren langs ’t Klooster.
Dit jaar zijn er ruim 60 buitenwinkels aanwezig. Zij presenteren zich met vele feestelijke artikelen, zoals (kerst)decoraties, kleding en lekkernijen die u al helemaal in de juiste stemming brengen voor de naderende feestdagen.

Iedere locatie heeft tijdens de Kerstfair een eigen karakter. In de Abtsbouwing tonen ze ‘een variatie aan kerstgeschenken’.  De Lingehof is het onderkomen voor ‘Delicatessen voor de feestdis’. In de Schuur van Jan is alles te vinden voor ‘Kerstdecoratie binnenshuis en voor uzelf’. In de Hooge Schuur tenslotte komt u ogen te kort om te kijken naar ‘feestelijke kleding en accessoires’, modieuze en stijlvolle mode.

In de Nieuwe Refter verzorgd de landgoedkok het ‘Plein voor fijnproevers’.
De Stapel(b)akker verzorgd op De Buytenplaets een sfeervolle buitencatering! Snert met roggebrood en spek, heerlijke hapjes die u kunt oppeuzelen rondom het open vuur onder het genot van een glaasje gluhwein… Kortom: Kerst !
De Landgoedwinkel en het magazine Heerlijkheids zijn natuurlijk ook aanwezig met een heerlijk en uitgebreid assortiment aan biologische landgoedproducten én het nieuwste magazine in het Koetshuis. Er zijn veel voordeeltjes voor u als klant.

Programma-overzicht Kerstfair:
Hooibergen met lichtjes, tientallen kerstbomen, een levende kerststal, arrensleeën met paarden en belletjes, koren die kerstliederen zingen,
versierde schuren en oud-hollandse gevelhuisjes, gevuld met kerstartikelen en cadeautjes, dat is de Kerstfair op de Heerlijkheid Mariënwaerdt!
Gidsen nemen u mee naar het in kerstsfeer gehulde Huis Mariënwaerdt en in de Landgoedwinkel vindt u de vele winterse lekkernijen van het landgoed.
Dit kerstsprookje op een eeuwenoud familielandgoed, heeft alle ingrediënten voor een Heerlijke Kerst!

Kijk op de website voor meer informatie, de locatie en bestel online kaarten met korting.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com