You are here: Home » Columns » Handig met kleur 2

Handig met kleur 2

geschreven door testman

Veel licht, weinig licht, noord, zuid, kleine wand, grote wand, hoog, laag, ondergrond; alles heeft invloed op de kleur en het effect. Zo kan een wand waar veel zon op komt heel anders overkomen in bijv. rood dan een wand waar weinig zon op komt. Ook kan er door het spelen met kleur meer diepte in de woning aangebracht worden of juist meer breedte. Door het plafond iets door te laten lopen op de wanden krijg je weer een hoger effect….

Maar het blijft moeilijk om van de staaltjes met al die kleine kleurvlakjes de juiste kleurtint te kiezen en het effect in te schatten. Natuurlijk kan je een proefstukje op de wand zetten, maar dat kost je een potje verf, waarvan je altijd overhoudt, en bij afkeuring een extra verflaag om de kleur er weer onder te krijgen. Flexa heeft dit probleem ook in de smiezen en heeft een oplossing bedacht. Gewoon grotere kleurstalen! Hoe simpel kan het zijn. Alle kleuren van flexa kan je eenvoudig thuis bekijken met deze extra grote kleurstalen. Ze zijn 100% kleurecht en extra groot (A5). Daarmee komt u nooit voor verrassingen te staan, aldus Flexa.

Je kunt alle flexa kleuren van alle thema’s in extra grote kleurstalen online bestellen op flexa.nl. Deze stalen kosten € 0,70 per staal. Altijd goedkoper dan een potje verf en kost minder moeite.

Om direct online met kleur te spelen en het effect te zien verwijs ik u naar mijn eerste artikel ‘handig met kleur’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com