You are here: Home » Columns » Handig met Kleur

Handig met Kleur

geschreven door testman

Wilt u ook wel eens een ander kleurtje in huis of buitenshuis op de gevel? Kleur doet veel met je gemoedstoestand. Maar dan moet het wel de juiste kleur zijn. Want anders wordt je alleen maar geïrriteerd of chagrijnig. Helemaal als je dacht de juiste kleur gevonden te hebben en het in de praktijk toch net de plank mis slaat. Moet je weer overnieuw beginnen! Om dit te voorkomen scan ik nog wel eens een foto in, bijvoorbeeld van de voorkant van ons huis, om zo met een grafisch programmatje de foto te manipuleren. De kozijnen kun je dan alle kleuren maken die je wilt om zo te kijken of de gewenste kleurencombinatie wel echt mooi staat. Bij ons viel destijds het oog op zwart. Niet 1 kozijntje maar alles! Na een jaar had de helft van de buurt ons voorbeeld gevolgd. Wat ons computergepruts wel niet opgeleverd heeft…

Maar dit zinvolle gepruts blijkt tegenwoordig veel makkelijker te gaan. Op de site kleurinpiratie.nl kun je jouw interieur of exterieurfoto opladen waarna je het heel makkelijk allerlei kleuren kunt geven. Deze verfkleuren zijn ook gelijk de juiste kleuren van Histor en Flexa. Je weet dus meteen welke kleur met welk (ral)nummer je nodig hebt.

Mocht je nog niet uit de kleur zijn, dan vind je ook op deze site diverse trendy kleurthema’s die je inspireren tot mooie kleurcombinaties. Door te neuzen tussen de probeersels van andere mensen kan je vaak ook tot verrassende ideeën komen. Een site die je echt even bezocht moet hebben en veel plezier op kan leveren! (en voor de buurt….)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com