You are here: Home » Accessoires » HTC Touch Diamond

HTC Touch Diamond

geschreven door Constance

HTC introduceert de Touch Diamond in de kleur Ice White. Het glanzende witte toestel heeft dezelfde functionaliteit als de zwarte Touch Diamond. Ook start HTC per 1 november de
actie: ‘Pimp my Diamond’ waarbij iedereen, met een Touch Diamond, hun toestel gratis een ‘Bling’-uiterlijk kan geven.

De HTC Touch Diamond in Ice White heeft ook de TouchFLO 3D zodat je snel toegang hebben tot contactgegevens, tekstberichten, mails, foto’s en muziek. Verder is het mogelijk om draadloos te surfen op breedbandsnelheid. Tijdens de ‘Pimp my Diamond’-actie kan iedereen met een HTC Touch Diamond deze gratis een speciaal uiterlijk geven. Het plaatje rondom de cameralens van het toestel kan vervangen worden door een speciale accessoire met Swarovski kristal in drie varianten: ‘Gold Bling’,’Silver Bling’ of ‘Pink Bling’. Deze actie is alleen geldig in de maand november.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com